Weddingplanner voor jullie droombruiloft

Voor een full-service ervaring tot in perfectie met aandacht voor de kleinste details

Weddingplanner voor de "perfecte bruiloft"

Wedding Planning (Full-Service)

Bij de planning van jullie trouwdag komt ontzettend veel kijken. Zelf een bruiloft regelen is niet niks. Wij nemen je graag al het werk uit handen.

Sterker nog: we doen niets liever. Kiezen jullie voor onze full service weddingplanner, dan verzorgen wij met veel enthousiasme de complete planning en organisatie van jullie huwelijksdag. Op basis van een concept dat we samen met jullie ontwikkelen, helemaal afgestemd op jullie wensen. 

Onze erkende weddingplanner regelt, plant en coördineert voor €95,- per uur (min. 60 uur) op zeer professionele wijze alles van A tot Z wat er moet gebeuren. Jullie genieten van een unieke en persoonlijke bruiloft én de aanloop ernaartoe.

Gedeeltelijke planning

Willen jullie de bruiloft graag zelf regelen, maar weet je niet waar je moet beginnen of hebben jullie het te druk om alles zelf te doen?

Kunnen jullie wel wat assistentie en ondersteuning van een professionele wedding-planner gebruiken? Of hebben jullie zelf al de juiste locatie(s) en leveranciers gevonden, maar willen jullie graag hulp bij het afsluiten van de contracten en het maken van prijsafspraken? Of bij het brainstormen over unieke elementen die je aan de bruiloft kunt toevoegen? 

Voor €95,- per uur (min. 30 uur) hebben jullie je eigen Weddingmanager die met alle wensen uit de voeten kan!

Jullie droombruiloft is onze belofte

We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Daar brainstormen we over jullie droombruiloft, trouwlocatie en thema. We stellen een draaiboek op waarin alles tot in de puntjes is gepland. We organiseren en regelen je droombruiloft tot in de kleinste details: uitnodigingen, RSVP’s, gastenactiviteiten, accommodatie, noem maar op. 

Natuurlijk informeren we jullie gasten over alle ins en outs van jullie trouwdag en zijn we het aanspreekpunt van zowel gasten als leveranciers. Onderwijl vragen we offertes op en beheren we jullie budget. Zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Gedurende het hele traject houden we intensief contact: jullie bepalen. Op de dag zelf zijn we er natuurlijk ook: wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.