Professionele Styling & Decoratie
De allermooiste styling en decoratie voor jullie droombruiloft
Styling­advies­gesprek plannen

Bruiloft Styling & Bloemen Styling

De styling van jullie bruiloft: als die goed is, dan klopt alles. Geweldig toch, een bruiloft waarop jullie favoriete stijl en kleuren tot in de kleinste details zijn doorgevoerd? Precies zoals je het voor ogen had. Wil je samen met ons ideeën opdoen? We beginnen na een kennismakingsgesprek altijd met een inspirerende brainstorm! We helpen jullie bij de ontwikkeling van een uniek wedding styling concept, waarin we al jullie wensen meenemen.

Ook bekijken we samen de locatie, zodat we een goed beeld hebben van de sfeer die jullie aanspreekt. Vervolgens stellen we met jullie feedback een compleet wedding stylingplan op. Voor je bruiloft styling ben je bij ons aan het goede adres. Met onze kennis, ervaring, creatieve geest en originele ideeën kunnen we elke uitdaging aan.

Wij verzorgen jullie complete bruiloft styling (aankomst, ceremonie, receptie, diner en feest) vanaf  €2500,00 inclusief btw. Hierbij zijn echter niet de materiaalkosten en bloemen inbegrepen.

Professional

Je bruiloft plannen, daar komt heel wat bij kijken. Waar moet je beginnen? Bij ons! Wij nemen je al het werk, of een gedeelte daarvan, met liefde uit handen en verzorgen je grote dag tot in detail.

Premium

Je bruiloft plannen, daar komt heel wat bij kijken. Waar moet je beginnen? Bij ons! Wij nemen je al het werk, of een gedeelte daarvan, met liefde uit handen en verzorgen je grote dag tot in detail.

Exclusief

  • Een brainstorm waarbij we een uniek en heel persoonlijk styling-concept opstellen.
  • De mooiste aankleding en materialen (meubilair, accessoires, drukwerk, decoratiematerialen, bloemwerk etc.)
  • Hebben we het niet in huis, dan vinden we het elders, of we laten het gewoon maken.
  • Op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles er tiptop uitziet op jullie locatie(s).
  • We doen de hele opbouw en uiteraard ook de afbouw, zodat jullie nergens omkijken naar hebben.

BRUILOFT Styling

Gaat het om bruiloft styling, dan staan we voor alles open! Wij vertalen jullie dromen naar een trouwlocatie met een betoverende sfeer. Daarbij denken we letterlijk aan alles. Een volmaakte handmade bruiloft, daar gaan we voor! Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor bespreken we al jullie wensen en ideeën. 

We bekijken jullie locatie(s), brainstormen over het styling-concept voor de trouwdag en stellen daarbij een stylingplan op. We kunnen de wedding styling combineren met bloemen styling, zodat alles qua kleur en thema op elkaar is afgestemd. Als jullie willen, ontwikkelen we bovendien een mooi trouwlogo voor jullie trouwkaart, de menukaarten, het gastenboek, etc.

Bruiloft Styling Inspiratie

Bekijk hier een kleine selectie aan styling die wij voor diverse bruiloften hebben gedaan.

Bruiloft Decoratie compleet verzorgd

Een groot voordeel is dat we zelf de mooiste bruiloftsdecoratie in huis hebben. Alles, van verlichting en meubilair tot servies, bestek en linnen. En heel veel stijlvolle accessoires. En hebben we het niet, dan regelen we het!
Wil je vast inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze wedding styling catalogus met versieringen voor je trouwdag. Dan kom je meteen in de stemming.

Natuurlijk mogen bloemen op jullie grote dag niet ontbreken. Bloemenstyling geeft je bruiloft een prachtige sfeer. Op basis van jullie lievelingsbloemen, favoriete kleuren en het thema van jullie trouwdag stellen we een kleurenpalet op en kiezen we met zorg de juiste bloemen uit.

Met een tot in detail doordacht styling-plan krijgt jullie huwelijksdag een zeer persoonlijke uitstraling. Een bruiloft waarbij alles op elkaar is afgestemd, van bloemen en meubels tot accessoires en licht, maakt een onuitwisbare indruk. Wil je meer weten over de vormgeving van je bruiloft door Rijkaard Wedding & Styling? Leg gerust je vragen aan ons voor!