Over Rijkaard Wedding & Styling

Persoonlijke aandacht met passie

Bij regeltante Giljone Rijkaard is de planning en styling van jullie bruiloft in goede handen. De altijd vrolijke ‘Gil’ is een erkende wedding planner en ceremoniemeester; ze regelt jullie trouwdag tot in de kleinste details. Giljone is stressbestendig, energiek en attent en een mensen mens bij uitstek. Ze denkt altijd tien stappen vooruit en blijkt na één gesprek al onmisbaar bij de voorbereiding van jullie huwelijksdag én op de grote dag zelf. 

Het plannen van bruiloften is niet zomaar haar werk, het is haar passie en dat straalt ze uit. En onderwijl houdt deze pro toezicht en overzicht over jullie bruiloftsdraaiboek. Of zoals ze zelf zegt: “Ik neem mensen graag alle zorgen en regel dingen uit handen, om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Als het bruidspaar en hun gasten genieten van een perfecte bruiloft, dan geniet ik ook.”

Giljone Rijkaard

Eigenaresse & Weddingplanner / Stylist

Van kleins af aan wordt Giljone al de regeltante genoemd van haar grote, hechte familie. Je kon haar niet blijer maken dan elk feestje door haar te laten organiseren, van A tot Z tot in de puntjes. Later maakte ze van deze hobby haar studie en haar werk. Giljone organiseerde meerdere feesten en grote evenementen en combineerde dit met haar werk als stylist bij verschillende TV-programma’s en magazines.

Tot ze haar eigen bruiloft en die van haar nichtje organiseerde. Gil: “Toen wist ik het zeker, dit is wat ik het allerleukst vind.” Giljone is 46 jaar en getrouwd en al 16 jaar de trotse moeder van een dochter. Ze heeft veel plezier in haar uitdagende werk en daarnaast kookt en leest ze graag. Ook maakt ze mooie reizen.

Als een echte regeltante en erkende weddingplanner en ceremoniemeester is de planning en styling van jullie bruiloft bij Giljone en haar team in goede handen.