Over Rijkaard Wedding & Styling

Persoonlijke aandacht met passie

Bij regeltante Giljone Rijkaard is de planning en styling van jullie bruiloft in goede handen. De altijd vrolijke ‘Gil’ is een erkende wedding planner en ceremoniemeester; ze regelt jullie trouwdag tot in de kleinste details. Giljone is stressbestendig, energiek en attent en een mensen mens bij uitstek. Ze denkt altijd tien stappen vooruit en blijkt na één gesprek al onmisbaar bij de voorbereiding van jullie huwelijksdag én op de grote dag zelf. 

Het plannen van bruiloften is niet zomaar haar werk, het is haar passie en dat straalt ze uit. En onderwijl houdt deze pro toezicht en overzicht over jullie bruiloftsdraaiboek. Of zoals ze zelf zegt: “Ik neem mensen graag alle zorgen en regel dingen uit handen, om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Als het bruidspaar en hun gasten genieten van een perfecte bruiloft, dan geniet ik ook.”

Giljone Rijkaard

Eigenaresse & Weddingplanner / Stylist

Van kleins af aan wordt Giljone al de regeltante genoemd van haar grote, hechte familie. Je kon haar niet blijer maken dan elk feestje door haar te laten organiseren, van A tot Z tot in de puntjes. Later maakte ze van deze hobby haar studie en haar werk. Giljone organiseerde meerdere feesten en grote evenementen en combineerde dit met haar werk als stylist bij verschillende TV-programma’s en magazines.

Tot ze haar eigen bruiloft en die van haar nichtje organiseerde. Gil: “Toen wist ik het zeker, dit is wat ik het allerleukst vind.” Giljone is 45 jaar en getrouwd en al 15 jaar de trotse moeder van een dochter. Ze heeft veel plezier in haar uitdagende werk en daarnaast kookt en leest ze graag. Ook maakt ze mooie reizen.

Als een echte regeltante en erkende weddingplanner en ceremoniemeester is de planning en styling van jullie bruiloft bij Giljone in goede handen.

Sandy

Bruiloft Stylist

Onze bruiloft stylist Sandy is creatief tot in het perfectionistische. Sandy gaat net zolang door tot het hele plaatje klopt! Deze nuchtere blondine heeft een groot talent voor het creëren van sfeer en tovert zelfs de meest saaie ruimte om tot een bruisende plek. Samen met Giljone bepaalt zij het concept en de aankleding van elke bruiloft. Op jullie trouwdag maakt zij samen met de rest van het Rijkaard Wedding & Styling team jullie trouwlocatie tot een droomplek.

Laura

Coördinator & Social Media Manager

Laura is onze assistent van… eigenlijk van alles. Van ons Marketing & Communicatie-talent – onder andere die mooie Instagram feed en onze checklists worden door haar gemaakt – tot de rots in de branding tijdens bruiloften. Bij een groot deel van de bruiloften zal Laura dan ook aanwezig zijn. Wat haar ‘die rots’ maakt? Laura is echt een aanpakker, houdt van productief werken en is geordend. Zelfs in een chaos van ellenlange to do’s lijstje en werkzaamheden houdt zij haar hoofd koel.

Wanneer Laura niet werkt voor Rijkaard Wedding & Styling, helpt ze andere bedrijven met hun sociale media en online zichtbaarheid. Maar als ze vrij is dan geniet ze het liefst samen met haar vriend (na 10 jaar nog geen ring ;p) op de bank met Netflix aan of van een gezellig etentje buiten de deur met vrienden.