Ceremonie­meester van de bovenste plank

Als professioneel ceremoniemeester zorgen wij voor een perfecte uitvoering van jullie draaiboek

ceremoniemeester voor de ultieme dag

Perfect uitvoering van het draaiboek

Een vriend(in) of familielid vragen voor het ceremoniemeesterschap. Dat is een mooi gebaar, maar juist degene die dichtbij jou staat, mist zo een gedeelte van die bijzondere dag. Wij nemen de taak van ceremoniemeester graag op ons en coördineren op professionele en persoonlijke wijze jullie unieke huwelijksdag. In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor nemen we alles door wat we voor jullie kunnen betekenen. De insteek is dat jullie met àl je gasten zorgeloos kunnen genieten! 

Wij stemmen het draaiboek af met alle betrokken partijen. Jullie gasten kunnen met hun ideeën bij ons terecht. Bijvoorbeeld als ze een liedje of act willen uitvoeren, of een speciaal cadeau willen aanbieden. Op de dag zelf lossen we eventuele problemen snel op en we houden alles in de gaten, van ringen tot belangrijke papieren.

De organisatie van jullie grote dag is voor €95,- per uur (min. 20 uur) bij ons in perfecte handen.

Jullie droombruiloft is onze belofte

We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Daar brainstormen we over jullie droombruiloft, trouwlocatie en thema. We stellen een draaiboek op waarin alles tot in de puntjes is gepland. We organiseren en regelen je droombruiloft tot in de kleinste details: uitnodigingen, RSVP’s, gastenactiviteiten, accommodatie, noem maar op. 

Natuurlijk informeren we jullie gasten over alle ins en outs van jullie trouwdag en zijn we het aanspreekpunt van zowel gasten als leveranciers. Zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Gedurende het hele traject houden we intensief contact: jullie bepalen. Op de dag zelf zijn we er natuurlijk ook: wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.