Patty & Elias

Op 24 mei 2017 was onze allermooiste dag! De planning begon snel nadat ik ten huwelijk was gevraagd en wij dachten alles wel even zelf te regelen. Na een aantal maanden plannen kwam ik er toch achter dat het allemaal niet zo makkelijk was als ik dacht. Ik moest me als eerstejaars voeding student namelijk focussen op studeren, mijn moeder werd ziek en ik moest een bruiloft plannen. Via via kwam ik uiteindelijk in contact met Giljone, een enorm lieve vrouw, waarmee ik meteen een klik voelde. Ze wilde niet alleen alles weten over onze bruiloftsplannen, maar stond ook dagelijks voor mij klaar om mij te steunen met van alles!! Uiteindelijk zijn mijn man en ik op een intakegesprek geweest op het gezellige kantoor van Giljone en leerden wij elkaar nog wat beter kennen. De klik die ik al voelde werd bevestigd, ook door mijn man. Giljone is echt een hele gezellige vrouw waarmee je uren kunt kletsen, maar die ook zorgt dat alles helemaal wordt geregeld.

Wij kwamen er al snel achter dat, als je echt het perfecte plaatje wil op je dag, je toch echt professionele hulp nodig hebt. Rijkaard Wedding & Styling heeft het allemaal. Giljone heeft onze locaties prachtig aangekleed, van een photobooth hoek tot de bloemen en een candybar. Ook heeft Rijkaard Wedding & Styling prachtige grote lichtletters, die de feestlocatie helemaal af hebben gemaakt.

Wat ook erg prettig was voor ons, omdat wij zelf erg druk waren, is dat Giljone als onze contactpersoon optrad bij de locaties en alle leveranciers. Zo hoefde ik niet voor elk dingetje zelf te bellen, maar zorgde Giljone er voor dat alles op rolletjes liep. Het draaiboek werd door Giljone in elkaar gezet en uitgedeeld aan iedereen die het nodig had. Giljone heeft er echt voor gezorgd dat de stress bij mij werd weggenomen, en dat is heel erg belangrijk voor deze dag. Je wilt er tenslotte optimaal van genieten.

Omdat onze trouwdag niet op één locatie werd gehouden, heeft Giljone ervoor gezorgd dat alles klaar stond bij de eerste (trouw)locatie, dit was echt tot in de puntjes perfect geregeld. Vervolgens is zij naar de tweede (diner en feest) locatie gegaan om alles verder te verzorgen. Zo werden de persoonlijke menukaartjes precies op de juiste plek neergelegd en begeleide zij samen met haar team de gasten die daar arriveerden.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik Giljone enorm dankbaar ben, nog elke dag geniet ik na van onze dag en kijk ik met plezier terug op mijn contact met haar. Ik heb haar in mijn hart gesloten en ik zal haar harde werken nooit vergeten. Rijkaard Wedding & Styling heeft ervoor gezorgd dat mijn man en ik onze droombruiloft hebben gekregen. Enorm bedankt daarvoor!!