Patrick & Merel

Al ver voor wij überhaupt verloofd waren volgde ik Rijkaard Wedding & Styling al op Instagram, want als ik ooit mocht trouwen dan wilde ik de stijl van Rijkaard op onze bruiloft. April 2016 was Patrick’s prachtige aanzoek in Parijs, waarna het plannen van onze droombruiloft kon beginnen. Meteen was duidelijk dat wij bij Orangerie Elswout wilden trouwen. Het begon met een offerte voor witte klapstoeltjes en Love letters, maar het is geëindigd in de algehele styling en planning van onze bruiloft.

Vanaf moment één voelde het contact met Giljone heel vertrouwd, ze voelde precies aan wat wij voor ogen hadden. We hebben op de grote dag een styling combinatie gehad van onze eigen aangeschafte accessoires en gehuurde attributen van Rijkaard Wedding & Styling. Vooraf zijn we een paar keer bij de locatie en bij Giljone op kantoor geweest om de gehele styling te bespreken en toen werd al snel duidelijk dat er naast de styling van de locatie nog veeeeel meer komt kijken bij het plannen van een bruiloft, en daar was Giljone; behulpzaam, professioneel en recht door zee, precies wat wij nodig hadden. Naast de styling heeft zij ook veel taken op zich genomen als weddingplanner en daar zijn wij haar nog elke dag dankbaar voor.

Onze dag is, mede dankzij Giljone en haar team, nóg mooier geworden dan ik als klein meisje durfde dromen. Alles was tot in de puntjes geregeld en de styling was nóg mooier dan wij vooraf bedacht hadden. Alles klopte en elke dag kijken wij nog terug naar de mooiste dag van ons leven. Ze zeggen dat sprookjes niet bestaan, maar onze dag was toch echt een sprookje. Dank je wel, lieve Gil!