Marlijne & Patrick

Big thanks for Rijkaard Wedding & Styling!

Wow, wat kunnen wij terugkijken op een fantastische dag! Super dankbaar dat onze hele bruiloft precies is verlopen zoals we het gehoopt hadden en dat hebben we zeker te danken aan Rijkaard Wedding & Styling. Samen met onze ceremoniemeester heeft Giljone en haar team alles tot in de puntjes geregeld!

De hele dag is echt geworden zoals we het voor ogen hadden: gezellig, informeel, geheel op onze eigen manier en vol liefde en plezier! Het trouwvervoer, de foto’s op de Tilburgse kermis en prachtige Leerfabriek in Oisterwijk, de ceremonie op het ponton bij beachclub Sunrise die qua sfeer en styling helemaal bij ons paste, de heerlijke barbecue en het meest toffe feest ooit… het had niet mooier gekund! En daar zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor!

Dankzij jullie hebben wij de hele dag lekker kunnen genieten zonder ons druk te maken over draaiboeken, planningen en leveranciers, want alles was vooraf zo goed doorgenomen dat we zeker wisten dat het allemaal zou gaan zoals we het gepland hadden. Lieve Gil, ontzettend bedankt voor al je hulp, de gezelligheid tijdens de voorbereidingen van onze grote dag en het feit dat alles tot in de puntjes verzorgt was! Wij kunnen terugkijken op de leukste bruiloft ooit en daar zijn we jullie eeuwig dankbaar voor!