Johan & Marielle

Op 12 mei was onze geweldige trouwdag. We hadden van te voren het plan bedacht om een picknick te organiseren voor onze vrienden en familie. We dachten dit allemaal zelf even te regelen, maar dat viel in de praktijk toch vies tegen. Hoe ga je dat allemaal plannen en hoe kom je aan mooie decoratie?

We hadden het geluk dat we in contact kwamen met Giljone. Door haar enthousiasme en ervaring hadden we er al snel vertrouwen in dat zij samen met haar team iets moois zouden kunnen neerzetten. Tijdens de voorbereiding zei Giljone ook een keer “je belt nooit”, maar dat kwam omdat we gewoon zeker wisten dat Giljone er iets moois van zou maken. Je merkt gewoon dat ze goed luistert als je je wensen aan haar vertelt.

Onze verwachting zijn op de dag zelf nog eens overtroffen. We waren helemaal overdonderd toen we de ruimte binnenkwamen waar onze picknick was. Het was nog beter dan we hadden durven dromen. We hebben een geweldige dag gehad met onze bruiloftsgasten!

Achteraf zijn we super blij dat we Rijkaard Wedding & Styling bij onze bruiloft hebben betrokken. Giljone is een leuke, spontane vrouw, die echt verstand van zaken heeft. Ze denkt aan elk detail en geeft super waardevolle tips. Daarnaast is de styling briljant! Bedankt!