David & Liz

Ik organiseer dagelijks evenementen voor mijn werk, dus ik dacht dat ik onze eigen bruiloft ook wel even erbij kon doen. Nou niet dus! Er komt zoveel bij kijken waar je als leek niet bij stil staat. Maar Rijkaard
Wedding & Styling
denkt aan alles! You name it, they’ve got it. Alles is mogelijk en niets is te gek (hoe gekker hoe beter zelfs). Van wedding-planning, styling en verhuur van prachtige attributen en meubels tot aan ceremoniemeesterschap op de dag zelf.

Rijkaard Wedding & Styling hanteert een hele persoonlijke aanpak, geen bruiloft is immers hetzelfde. Gil stond altijd voor ons klaar, ze luistert goed en kwam snel met oplossingen en ideeën, ongeacht de dag of
tijdstip. Na het kennismakingsgesprek hadden ze al een goed beeld van ons en wat we wouden hebben. They made it all possible!

Woorden kunnen niet beschrijven hoe gezegend en gelukkig wij ons voelen dankzij de hulp, inzet, creativiteit en harde werken voor en tijdens onze tropische bruiloft. We zullen Gil en haar team van Rijkaard Wedding & Styling eeuwig dankbaar zijn voor deze onvergetelijke herinnering.