Daniel & Elise

Mijn man en ik zijn nog altijd dankbaar voor de hulp van Rijkaard Wedding & Styling. Tijdens de eerste bespreking klikte het meteen en er werden direct superleuke ideeën bedacht voor onze bruiloft. Ook in de tijd erna hebben we heel veel gehad aan de hulp van Giljone. Wij wisten niet wat er allemaal kwam kijken bij een bruiloft (je doet het tenslotte maar één keer), maar Giljone heeft verstand van wat ze doet en ze weet wat er allemaal moet gebeuren. Met name een boel kleine dingetjes die bij een bruiloft komen kijken, wij hadden soms geen idee. Ik heb meerdere malen gezegd “moet dat ook?” of “goed idee, daar had ik niet aan gedacht”.

Ikzelf ben een beetje een control freak, ik hou graag de touwtjes in handen. Daar kreeg ik heel erg de ruimte voor, maar daarnaast durfde ik ook een heleboel touwtjes over te dragen aan Rijkaard Wedding & Styling. Alles werd gedaan in overleg met mij en mijn (toekomstige) man en als we iets (toch) niet wilde was dat geen probleem en werd er verder gekeken.

Er werd goed naar ons geluisterd en met vrolijkheid en enthousiasme werd er aan onze bruiloft gewerkt. Ik ben zo blij met al het werk dat Rijkaard Wedding & Styling voor ons heeft gedaan. Ook alle telefoontjes die ik gepleegd heb met Giljone waren heel fijn. Ze gaven me rust en nieuwe energie om weer verder te gaan met alle regel-dingen voor onze bruiloft. Mede dankzij Gil en haar team hebben mijn man en ik echt de beste dag uit ons leven gehad. Bedankt!

Liefs, Elize en Daniel!