Corona bruiloft informatie

Lief bruidspaar,

Afgelopen jaren heeft de trouwbranche, net als vele andere branches, op zijn kop gestaan door de corona-uitbraak. Bruiloften werden verzet of aangepast (n.a.v. de maatregelen), toen weer verplaatst. Voor ons, maar vooral ook voor jullie bruidsparen een hele hoop extra geregel en onzekerheden die je liever niet wilt bij het organiseren van je droomdag.

We staan nu aan het begin van het trouwseizoen van 2022 en er is gelukkig weer heel veel mogelijk. Hierdoor kunnen dit seizoen weer een heleboel bruidsparen, samen met familie en vrienden, de liefde vieren. Wij begeleiden jullie graag door het proces van het plannen van jullie bruiloft 

Wij staan te trappelen om jullie te helpen!

Wat is op het moment mogelijk?

Er mag weer getrouwd worden, inclusief volledige huwelijksvoltrekking, diner en feest! Vanaf vrijdag 25 februari 2022 mogen we weer naar het oude normaal. Geen 1,5 meter afstand, geen maximumaantal gasten, eindtijdstippen en geen testen voor toegang meer. Het coronatoegangsbewijs is dus niet meer verplicht. Dit betekent dat je gasten niet per se meer gevaccineerd, getest of hersteld hoeven zijn om aanwezig te mogen zijn op jullie grote dag. Het 1G-beleid geldt alleen nog voor plekken met meer dan 500 gasten zonder vaste zitplaats. Dus ben je van plan groot uit te pakken, dan moeten je gasten dus wel een negatieve testuitslag kunnen laten zien (zowel ongevaccineerde als gevaccineerde).

Ook de horeca mag vanaf vrijdag 25 februari weer helemaal los. Op deze dag vervallen de vervroegde sluitingstijden, verdwijnt het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en mondkapjes. Dit betekent dat jouw bruiloft (feest) tot de sluitingstijd van de horeca/evenementenlocatie mag duren. Jullie kunnen dus weer helemaal los gaan!

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Klik op de knop hieronder.

Mijn bruiloft verplaatst, wat nu?

De gezondheid van jullie en de gasten staat natuurlijk voorop, maar het is verschrikkelijk jammer als de geplande dag niet door kan gaan. Hebben jullie de afgelopen twee jaar jullie bruiloft verplaatst of afgezegd? Wij kunnen samen met jullie een nieuwe datum plannen. 

Tip! Sluit altijd een huwelijks/bruiloftsverzekering af en verdiep je goed in de algemene voorwaarden.