Corona bruiloft informatie

Lief bruidspaar,

Afgelopen jaar heeft de trouwbranche, net als vele andere branches, op zijn kop gestaan door de corona-uitbraak. Bruiloften werden verzet of aangepast (n.a.v. de maatregelen), toen weer verplaatst. Voor ons, maar vooral ook voor jullie bruidsparen een hele hoop extra geregel en onzekerheden die je liever niet wilt bij het organiseren van je droomdag.

We zitten nu midden in het trouwseizoen van 2021 en er is gelukkig heel veel weer mogelijk, waardoor we dit seizoen weer een aantal bruidsparen samen met familie en vrienden de liefde kunnen vieren. Wij begeleiden jullie door het proces van het plannen van jullie bruiloft 

Wij staan te trappelen om jullie te helpen!

 

 
 

Wat is op het moment mogelijk?

Bij een huwelijksvoltrekking binnen of buiten is er geen maximum aantal gasten meer. Echter moeten hier nog wel de basisregels gevolgd worden, waaronder de 1,5 meter maatregel en gasten moeten een vaste zitplek hebben. Het kan dus zijn dat de locatie alsnog moet werken met een maximale capaciteit, maar dit zal per locatie verschillen. Er kan voor de huwelijksvoltrekking helaas niet gebruik gemaakt worden van coronatoegangsbewijzen. 

Voor een huwelijksvoltrekking als onderdeel van het belijden van een geloof of levensovertuiging, gelden andere regels. Deze lees je hier. 

Voor de receptie, het diner en het feest zijn de regels voor de horecagelegenheden van toepassing. Dit betekent al eerste dat het organiseren van een feest niet tot nauwelijks mogelijk is, aangezien een vaste zitplek (tafel of bar) verplicht is, entertainment en harde muziek niet zijn toegestaan en de horeca beperkte openingstijden hebben. Zij mogen open van 06:00 – 00:00 uur. Een receptie en een diner (binnen en buiten) is wel weer mogelijk zolang er aan de voorwaarden voor de horecagelegenheden wordt gehouden. Het is daarnaast ook verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en een gezondheidscheck te doen. 

We denken graag met jullie mee om van deze dag jullie droombruiloft te maken. Alles is mogelijk, we zijn creatief en komen graag met originele ideëen. Alles om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft, op een goede, veilige manier door kan gaan (volgens de huidige maatregelen). 

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Klik op de knop hieronder.

Mijn bruiloft verplaatst, wat nu?

De gezondheid van jullie en de gasten staat natuurlijk voorop, maar het is verschrikkelijk jammer als de geplande dag niet door kan gaan. Samen kunnen we een nieuwe datum plannen aan de hand van de maatregelen van Rijksoverheid. 

Tip! Sluit altijd een huwelijks/bruiloftsverzekering af en verdiep je goed in de algemene voorwaarden.