Corona bruiloft informatie

Lief bruidspaar,

Afgelopen jaar heeft de trouwbranche, net als vele andere branches, op zijn kop gestaan door de corona-uitbraak. Bruiloften werden verzet of aangepast (n.a.v. de maatregelen), toen weer verplaatst. Voor ons, maar vooral ook voor jullie bruidsparen een hele hoop extra geregel en onzekerheden die je liever niet wilt bij het organiseren van je droomdag.

We staan nu aan het begin van een nieuw trouwseizoen (mei 2021) en er is gelukkig steeds meer mogelijk, waardoor we dit seizoen hopelijk weer een aantal bruidsparen samen met familie en vrienden de liefde kunnen vieren. Wij staan te trappelen om jullie te helpen!

 

Wat is op het moment mogelijk?

Op dit moment mogen er 50 gasten aanwezig zijn op jullie bruiloft (inclusief kinderen, exclusief personeel mei 2021) en kan er getrouwd worden.

Het is helaas nog niet mogelijk om een trouwreceptie, diner of feest te geven (ondanks dat de maatregelen voor de Horeca zijn aangepast). Buiten is het niet toegestaan om bij elkaar te zijn in groepen van meer dan 4 personen of 1 huishouden. De uitzondering van 50 personen geldt alleen voor de huwelijksvoltrekking zelf en niet voor een (spontane) samenkomst na afloop.

We denken dan ook graag met jullie mee om deze dag een extra feestelijk tintje te geven. Alles is mogelijk, we zijn creatief en komen graag met originele alternatieven. Alles om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft, op een veilige manier door kan gaan.

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Klik op de knop hieronder:

Mijn bruiloft verplaatst, wat nu?

De gezondheid van jullie en de gasten staat natuurlijk voorop, maar het is verschrikkelijk jammer als de geplande dag niet door kan gaan. Samen kunnen we een nieuwe datum plannen aan de hand van de maatregelen van Rijksoverheid. 

Klik hier voor de maatregelen die op dit moment gelden.

Tip! Sluit altijd een huwelijks/bruiloftsverzekering af en verdiep je goed in de algemene voorwaarden.